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Grillen


Empfohlener Beitrag

Geschrieben

wer hat schon mal ein "beer-but-chicken" gegrillt? und hat nützliche tips dazu.


Geschrieben (bearbeitet)

Ingredients

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  • 1 (4-pound) whole chicken
  • 2 tablespoons vegetable oil
  • 2 tablespoons salt
  • 1 teaspoon black pepper
  • 3 tablespoons of your favorite dry spice rub
  • 1 can beer

Directions

Remove neck and giblets from chicken and discard. Rinse chicken inside and out, and pat dry with paper towels. Rub chicken lightly with oil then rub inside and out with salt, pepper and dry rub. Set aside.
Open beer can and take several gulps (make them big gulps so that the can is half full). Place beer can on a solid surface. Grabbing a chicken leg in each hand, plunk the bird cavity over the beer can. Transfer the bird-on-a-can to your grill and place in the center of the grate, balancing the bird on its 2 legs and the can like a tripod.
Cook the chicken over medium-high, indirect heat (i.e. no coals or burners on directly under the bird), with the grill cover on, for approximately 1 1/4 hours or until the internal temperature registers 165 degrees F in the breast area and 180 degrees F in the thigh, or until the thigh juice runs clear when stabbed with a sharp knife. Remove from grill and let rest for 10 minutes before carving.

was ist denn da sooooo schwer dran so eien gockelzu grillen


bearbeitet von Gelöschter Benutzer
fremdlink entfernt
Geschrieben

trotzdem danke schön, rezept habe ich schon, hatte auf tips gehoft damit nix schief geht.

hast du schon mal eins gegrillt?


Geschrieben

und? willst mir wohl nix erzählen, damit ich mich blamiere, grinz


Geschrieben


was gibt es da zu erzählen nix
probiere das aus und alles andere wirst du dann selber erkennen
was gut oder besser ist.
probieren geht über studieren




Geschrieben

das bier trinke ich lieber, als es in ein hühnchen einzuführen ;-)
auch getrennt vermischt es ich im magen. aber lass es dir schmecken.


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